Ingyenes hirdetés feladás

Normál alaphirdetés feladása díjmentes.

Extra hirdetések díjai

Lehetősége van Extra hirdetési típusok megjelenítéséhez (keretes, főoldali, felirat), melyeket az alábbi táblázat alapján fizethet bankártyával, átutalással és SMS-ben. Hirdetési oldalunk kredit rendszerben működik, melynek tarifáit a következő táblázat tartalmazza:

 Minima
csomag
Medima
csomag
Optima
csomag
Maxima
csomag
Kredit 30 60 100 240
Csomag ára 635 Ft 960 Ft 1 016 Ft 1 905 Ft
1 kredit ár Ft-ban 21 Ft / kredit 16 Ft / kredit 10 Ft / kredit 8 Ft / kredit
Megtakarítás a Minima csomaghoz képest 0% 25% 50% 60%

A feltüntetett árak bruttó árak, forintban (HUF) értendőek és tartalmazzák a 27%-os ÁFÁ összegét. A kifizetett kreditek díja korlátlan ideig felhasználható. A kuponnal érvényesített kreditek falhasználhatósága kampányoktók függően időhöz kötött.

  • Normál:   Díjmentes
  • Keretes:        1 kredit / nap
  • Főoldali:        1 kredit / nap
  • Felirat:           1 kredit / nap
  • Lista elejére: 1 kredit / nap


A Felhasználó által megfizetett díjat az Üzemeltető nem téríti vissza, kivéve, ha a díjköteles Szolgáltatás nyújtása az Üzemeltetőnek felróható okból marad el. A díjakat a Felhasználó kizárólag a www.e-kutyak.hu fizetési felületén biztosított fizetési módokat használva egyenlítheti ki. A díj fizetéséhez kötött szolgáltatás a sikeres fizetési visszajelzés az Üzemeltetőhöz történő érkezését követő munkanapokon, legfeljebb 24 órán belül aktiválódik. A megfizetett díjról az Üzemeltető a Felhasználó erre vonatkozó online tett igénylésére elektronikus számlát állít ki, melyet az Üzemeltető a Felhasználó által megadott e-mail címre küldi meg. A Felhasználó visszavonhatatlanul hozzájárul ahhoz, hogy az Üzemeltető kizárólag elektronikus számlát állít ki.