Regisztráció

Ha még nem rendelkezik a belépéshez szükséges e-mail címmel és jelszóval, a Regisztráció menüpont alatt regisztrálja magát! Kérjük, adja meg teljes nevét és egy Ön által választott jelszót. A regisztráció során megadott adatoknak nem kell megegyeznie a hirdetésben megjelenített adatokkal. 

Tipp: Olyan e-mail címet adjon meg, amelyet gyakran használ, hisz hirdetésével kapcsolatos értesítések és a fontos információk erre a címre fognak érkezni. Fontos, hogy minden esetben valós adatokat adjon meg!

Hirdetés feladása

1., Töltse ki a listában megjelenő címsort, ez a szöveg lesz a hirdetésének címe.

Tipp: Igyekezzen rövid, tömör, frappáns hirdetési címet írni, amivel felkeltheti az érdeklődők figyelmét!

2., A hirdetési kategória kiválasztása a következő lépés. A kategória kiválasztásához kattintson a kiválasztott hirdetési kategória nevére. A következő hirdetési kategóriák közül választhat: eladó kutyák, elveszett kutyák, talált kutyák, ingyen elvihető kutyák, kedező kanok, dajka kutyák.

3., Töltse fel a listában megjelenő főképet. Ez a kép fog megjelenni a keresőben – főoldali hirdetés esetén a főoldalon is –, tehát e kép alapján fog döntést hozni az érdeklődő, hogy megnézi-e hirdetése részletes adatait vagy sem. Kattintson a "Képek feltöltése" gombra és a gépe böngészőjéből válassza ki a képet.

Tipp: Ez a kép a legfontosabb az összes képhirdetései közül. Ezzel találkozik először az érdeklődő, ezért fontos, hogy jó minőségű, éles legyen, és leginkább kifejezze hirdetési elképzeléseit!

4., Töltse fel a hirdetéséhez tartozó képeket és/vagy videókat. Képfeltöltés esetén kattintson a "Képek feltöltése" gombra. Egyesével korlátlan számú képet tölthet fel. Videó link elhelyezésére is van lehetősége, a You Tube-ról származó link címét másolja a Videó link mezőbe. A további videó gombbal korlátlan számú videót tölthet fel.

Tipp: Hirdetéséhez használjon videót. A videóban jobban kifejezheti hirdetése mondanivalóját, sokkal látványosabb, mint ha csak képeket használna. Az okostelefonok terjedésével már a jó minőségű házi videók készítése is elérhetővé vált.

5., Töltse ki a kutya/kutyák hirdetési tulajdonságait! Válassza ki a legördülő menüből a hirdetésének megfelelő paramétereket! Fontos, hogy minden adatot pontosan töltsön ki, mert a rosszul kitöltött adatok a részletes keresésben hátrányosan fognak megjelenni a pontos hirdetésekkel szemben! Ezek az adatok a következők: fajta, eladó, törzskönyv, szín, szőrzet, méret, nem, kor, régió.

Tipp: Fontos, hogy a fajta szerinti szín és szőrzettípust válassza ki a legördülő tartalomból. Ha nem tudja a pontos meghatározást, akkor a Kutyatárból keresse ki a hirdetni kívánt fajtát, és ha minden adatot pontosan kitöltött, csak utána véglegesítse a hirdetését.

6., Írja be a kutya teljes bruttó vételárát. Lehetőség szerint 0 Ft-os vételárat ne adjon meg!

7., Írja be hirdetésének szövegét! Adjon meg minden lényeges információt, így gyorsabban  megtalálják Önt a komoly érdeklődők!

Tipp: Figyeljen a pontos, rövid, de egyben részletes hirdetési szövegre. Hirdetés feladása előtt olvassa át alaposan a szöveget, ellenőrizze a helyesírását. Egy rosszul megfogalmazott, helyesírásokkal teli szöveg visszariaszthatja az érdeklődőket vásárlási szándékuktól, ezért erre kiemelten figyeljen!

8., Válassza ki a hirdetés típusát! A hirdetése lehet normál ingyenes valamint, fizetett hirdetés (keretes, főoldali és feliratos).

Tipp: A hirdetése egyéni megjelenéséért válasszon különböző hirdetés típusokat, vagy helyezzen el rajta egyedi feliratot, hogy hirdetése kiemelkedjen a többi hirdetés közül!

9., Állítsa be hirdetése kezdő és a befejezés dátumát (a kezdő és a befejezés dátuma között maximum 365 nap lehet), ill. jelölje meg, hogy mely napokon jelenjen meg hirdetése! Ha úgy érzi, kevés kredit áll a rendelkezésére az extra hirdetési kategóriák megjelnítéséhez, akkor töltse fel kredit egyenlegét a hirdetés feladása előtt!

Tipp: Ha a hirdetése aktualitását vesztette, akkor állítsa le hirdetését, hogy kreditjei ne vesszenek kárba.

10., Állítson be hirdetés értesítést! A regisztrált e-mail címére a hirdetésével kapcsolatos üzeneteket továbbítjuk!

Tipp: Érdemes igényelnie  hirdetés értesítési levelünket: ha fontos Önnek, hogy hirdetése mindig a kereső első két találati oldalán jelenjen meg. Az automata rendszer értesítést küld, ha hirdetése a 2. oldalnál hátrébb jelenik meg. 

11., Egyeztesse hirdetési adatait! Ha van olyan adat, amit nem szeretne a hirdetésében megjeleníteni, vagy változtatni szeretne rajtuk, akkor a hirdető adatai mezőben törölje vagy írja át az adatokat! Töltse ki a beszélt nyelvek mezőt is!

12., Hirdetés szüneteltetése funkcióval, szükség esetén bármikor szüneteltetheti az adott hirdetést, majd egy mozdulattal újra is indíthatja azt.

13.,  A hirdetés mentése előtt ellenőrizze Kredit egyenlegét, hogy van-e elegendő kreditje az extra hirdetések megjelenítéséhez. Ha úgy érzi, kevés kredit áll a rendelkezésére, akkor töltse fel kredit egyenlegét a hirdetés feladása előtt!

14., Olvassa végig, majd fogadja el Általános Szerződési Feltételeinket, végül mentse hirdetését.